Ben jij onze nieuwe Accountmanager Sales (40 uur)?

Wij zijn op zoek naar een  positieve, resultaatgerichte collega in een snelle organisatie met collega ’s in Nederland en Hong Kong.

 

Het Bedrijf: 
Eldohm BV is sinds eind jaren negentig actief in de speelgoedbranche. Het Nederlandse bedrijf is ontwikkelaar, importeur en distributeur van elektronisch speelgoed en elektronica voor kinderen.

Innovatie, kwaliteit en veiligheid zijn de belangrijkste kernwaarden. Wij distribueren onder andere kwaliteitsmerken zoals Kurio en WowWee. Onze missie is om kinderen over de hele wereld te voorzien van educatieve, technologische en vooral leuke producten!

 

Jouw rol: 

De accountmanager sales is competitief en gedreven en ontwikkelt verkoopstrategieën, trekt nieuwe klanten aan en onderhoudt bestaande klanten. Hij/ zij is altijd op zoek naar nieuwe verkoopkansen, wil graag deals sluiten en het maximale resultaat behalen. Het verhogen van omzet en winst door het beheren en uitbreiden van relaties en het onderhandelen met klanten staat bovenaan in de prioriteitenlijst. Als sales vertegenwoordiger zal hij/ zij onderzoek doen naar de concurrentie en nieuwe (product)lijnen signaleren en pitchen voor Eldohm.   

De wensen en behoeftes van onze klanten zijn voor jou belangrijk en je bent gedreven om daar invulling aan te geven door het gesprek hierover met de klant aan te gaan.

 

Competenties

  • Je hebt minimaal 3 jaar saleservaring, het liefst in de speelgoed- en / of elektronica
  • Je hebt aantoonbaar HBO werk -en denkniveau met een aantal jaren commerciële werkervaring
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.
  • Je bent in staat om vanuit een planmatige aanpak doelen te bereiken en deadlines te halen.
  • Je beheert en onderhoudt op creatieve en pro-actieve wijze de relaties met bestaande klanten en belangrijke prospects.
  • Resultaat- en klantgerichtheid
  • Sterke communicatie, onderhandelings- en interpersoonlijke vaardigheden.
  • Administratief overzicht en goede voorbereidingen

 

Wij bieden:

We bieden je een aanstelling voor  40 uur bij een dynamisch bedrijf met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Bianca van den Bosch op 06-25218202.

 

 

Enthousiast?

Reageer dan vóór 15 oktober 2019 middels je CV (met pasfoto) en korte motivatie (video of tekst) aan: bianca@eldohm.com