fingerlings-logo

Nog meer magie in de Fingerlings familie!

Fingerlings van WowWee breiden dit jaar verder uit! Naast de succesvolle aapjes komt de Fingerlings familie nu met de Fingerlings unicorn! Met hun prachtige regenboogkleurige manen en staart zijn deze unicorns bijzondere wezens. Begin maart verschijnt er ook een nieuwe serie tweekleurige Fingerlings aapjes.

Fingerlings unicorns

 

Fingerlings unicorns

Gigi, Gemma en Alika zijn je nieuwe, interactieve eenhoornvriendjes. Deze lieve Fingerlings unicorns houden zich vast aan je vinger en reageren op beweging, geluid en aanraking met de magische geluidjes en bewegingen van een eenhoorn. Ze weten zelfs wanneer ze ondersteboven hangen.

 

 

 

 

 

 

 

Tweekleurige Fingerlings

De populaire Fingerlings familie krijgt eind maart nog meer uitbreiding! Ontmoet Melon, Sidney, Candi en Eddie: de nieuwe tweekleurige Fingerlings robotaapjes.

Tweekleurige Fingerlings

WowWee Fingerlings hangen graag aan je vinger en weten wanneer je tegen ze praat en aanraakt. En het leukste is, ze reageren op beweging, geluid en aanraking. Hang je speelgoed aapje op de kop, geef ze een kusje of wieg ze in slaap.

Je kunt de vrolijke vingeraapjes geen aandacht genoeg geven. Van kirren, zingen en fluiten tot lachen, praten en slapen: Fingerlings kunnen het allemaal! De aapjes hebben 40 reacties. Ontdek jij ze allemaal?

 

Wat kan je Fingerling aapje bijvoorbeeld?

  • – Blaas in het gezicht van jouw aapje en krijg een kusje terug.
  • – Druk met 2 vingers op het hoofdje van jouw Fingerling en hoor een schattig scheetje.
  • – Hang je robotaapje ondersteboven en luister eens hoe enthousiast hij wordt.
  • – Druk nu met 2 vingers op het hoofdje terwijl jouw aapje ondersteboven hangt… Oeps!
  • – Geef je je vingeraapje te weinig aandacht? Dan hoor je een fluitje.
  • – Leg je Fingerling in je handen en wieg hem zacht in slaap.